Hem » Nätaffärer » Mannen gåvor » Skicka Online kreativt radbruten blommor

Skicka Online kreativt radbruten blommor

Kategori: Mannen gåvor • Författare:

Hur du presenterar din blomma butik spelar roll. Varje liten kreativa detalj bygger ditt företag som unik och fantasifulla. Det är absolut det du vill. Säga din kund har tillbringat en smarta mängden tid att göra val från segment av blommor. Han eller hon vill inte dem ordnade. Vad återstår? Ni ska figursättas blommor. Har vissa genialt stick upp din ärm. Nu är det dags för dig att visa upp och visa upp din blomma butik.

Inslagning blommor är kul! Du kan sluta med ett mästerverk i papper. Presentation av radbruten blommor leverans är viktigt. De kommer inte sättas i en vas eller korg vid denna tid, men de är en gåva. Göra blommor ser ut som en gåva. Oavsett vad du gör, inte bara kasta dem i papper och häftar och Stäng!! Vara resursstarka. Här följer några idéer Väck du fantasi. Liksom focal blommor, försöka se till att dina kunder har valt någon form av grönska och fyllnadsmedel blommor. Berätta de huvudsakliga blommor som de har valt kommer att se mycket trevligare i en vas med gröna och fyllnadsmedel blommor. Försök alltid att utbilda dina kunder, såväl som bara gör en försäljning. Vägleda dem till vad din professionalitet vet.

Det papper du använder? Har du många valmöjligheter. Tydlig cellofan är en början. Detta omslag delat ut med ett band naturligtvis är klassiska. Du kanske vill försöka få fram en färg i den Lös bukett blommor. Så kan du fastställa tydliga pappersark cellofan och lager med en färgad blommor bakplåtspapper. Radbryt och binder utanför med en lång flödande menyfliksområdet. Göra en båge med satin menyfliksområdet och Rafia. Rafia är billigt. Använd massor av det, bara brist på ta bort från blommor. Blommorna är ju i main event. Rafia menyfliksområdet kommer i många färger. Rafia lockar fram naturlighet, Trädgård-liknande kvaliteten på blommorna. Du kanske vill använda bruna omslag papper, med ett organza band för ett europeiskt utseende på bara stanna på floristen på väg hem.

Jag har sett blommor inslaget med tidningen karikatyrerna som ett accenttecken. Detta kan fungera om det är ett sjukt barn eller en födelsedag. Floral och design vaxat papper kan köpas från din lokala grossist. Du kanske vill göra Lös blommor till en parad typ presentationen bukett. TIE utanför med blommor bow med lång serpentiner. Du kanske vill löst ordna blommor i en nosegay och radbyte med cellofan i färg på ditt val för flera av ett dimensionellt utseende.

När inslagning blomma inte bara lägga dem på papper. Först, fastställa vissa gröna och sedan lägga till vissa filler och huvudsakliga blommor. Sedan upprepa, bygga upp som en tre – dimensionella bukett, snarare än bara blommor ligger det platta. Som en upp-sell, binda blommor ut med en ballong, en suddig, lilla Björn eller några praliner. Alltid erbjuda vatten rör för blommorna ends. Kunden får inte ens vet de finns tillgängliga. Igen, genom att erbjuda vatten rör och förklara vad de är och vad de är används för, har du bara utbildade en annan kund. Det är särskilt viktigt att inkludera blommor konserveringsmedel med varje bukett av radbruten blommor. Förklara hur du använder den. Berättar dina blommor kunder och re-cut stjälkarna och lägger konserveringsmedlet till vattnet kommer du ha en nöjd kund eftersom deras blommor kommer att utföra bättre och längre. Jag gillar Muntlig förhandling, ”Wow, mina blommor pågick två veckor!!”Senaste inlägg


  1. Partihandel solglasögon
  2. Att hitta en bra frilansande författare
  3. Esslighting: Befordran av ljus
  4. Toddler resor Bed Set
  5. Prom klänningar att klippa en matta av
  6. San Francisco värd nästa America's Cup
  7. Frysa kostnaden för ditt hem apparat med online-butiker
  8. Virtual Assistants - det enklaste sättet att titta på ditt företag växa
  9. Fotboll vadslagning och dess marknad
  10. Diamond förlovningsringar: Symbol för toppstyrt Love