Hem » Fitness magazine » Rörlighet terapi » Topp 4 mediciner för hemorrojder

Topp 4 mediciner för hemorrojder

Kategori: Rörlighet terapi • Författare:

Hej till alla er som läser denna artikel. Jag planerar vi talar om en mycket känslig fråga i den här artikeln. Det är något som många människor (speciellt kvinnor) ta itu med. Ja, jag kommer att tala om hemorrojder. Särskilt om jag kommer att tala om Topp 4 mediciner som kan användas för hemorrojder. Som alltid, det är något du alltid bör diskutera med läkare, men jag hoppas att denna artikel kommer att ge dig några idéer. Med det är här min lista av de översta 4 mediciner som kan användas till att behandla hemorrojder.

1. Huden salvor

Huden salvor som används för att skydda huden kan vara användbart i lindra hemorrojder. WebMD visar till exempel vaselin som ett stort aber som kan användas till att behandla hemorrojder. Detta är något som många människor har rapporterats ha framgång med. Vem vet, det fungerar bra för du också!
2. Smärta Relievers

Hur smärta relievers? Några har funnit att smärta relievers som Tylenol och Aspirin kan också hjälpa i nyck smärtan orsakas av hemorrojder. Tänk på, dessa smärta relievers som jag nämnde är också icke-receptbelagda mediciner, så du bör ha några problem att få dem.

3. Tillämpningen av Ice

Det är inte exakt en traditionell medicin, men tillämpar is till området flera gånger om dagen är också ett bra sätt att minska smärta och svullnad orsakas av hemorrojder. I det avseendet kan isen definitivt vara en medicin!

4. Pain Relief krämer

Detta kan skilja sig från huden salvor. Vissa pain relief krämer kan emellertid också användas i lindra salvor. Det kan ofta vara svårt att använda men på grund av att området i din kropp som påverkas. Försök bara faktiska pain relief krämer som ett sista-scenario.

Jag hoppas att denna lista har erbjudit vissa komfort och gav dig några idéer om hur att lindra smärtan orsakas av din hemorrojder. Hemorrojder kan verkligen vara smärtsamt, och förtjänar ingen att behöva ta itu med den. Nu när du har läst denna förteckning, vet du var du ska börja med att minska smärtan. Lycka till!Senaste inlägg


  1. Hur du åtgärdar Atapi SYS fel på ditt System
  2. Las Vegas borgen obligationer företag måste blogg att lyckas marknadsföring Online
  3. Glycolic Acid? Mjölksyra? Eller salicylsyra? Vilket är bäst?
  4. Främja hälsosamma matvanor hos barn
  5. SEO Indien
  6. Dam nya Rock Boots
  7. Hur är säkerställa hyras SEO företag i Indien rätt
  8. Artikel marknadsföring Tips och pekare att sätta makt i dina kampanjer
  9. Masters meddelande essä
  10. Du behöver att få blanka Vita tänder?