Hem » Home business online » Web webbhotellet » Vad är Cpanel – komplett web värd control panel

Vad är Cpanel – komplett web värd control panel

Kategori: Web webbhotellet • Författare:

cPanel är ett annat erbjudande som de flesta webbhotell företag. Det är den mest avancerade tillhandahåller webbhotell tjänster och tillhörande funktioner är motton av alla webbhotell företag och för att locka kunder till dem, de erbjuder många av dessa funktioner eller funktioner gratis kostnad eller obegränsad. Det finns många sådana funktioner eller funktioner och vissa av dem är PHP, MySQL, Perl, Site Builder, web Mail-, IMAP-stöd osv.

Kontrollpanelen för webbhotell klienter med massor av funktioner. Dess största fördelen är att den kan användas av en ny person som inte har mycket kunskap om detta. Det syftar till att göra alla de administrativa funktionerna som webbplatser lätt. Den kan hantera alla aspekter av Webbplatsadministration i dess gränssnitt. Det ger dig också alternativet för säkerhetskopiera dina data när du vill.

Det ett antal egenskaper som är associerade med cPanel som video tutorials som tillåter easy learning, ändra cPanel stil gör det möjligt för att göra ändringar i utseendet av cPanel, Eamil konton ger dig alternativ för att hantera e-post som är associerad med din domän, web mail att kontrollera din e-post från webbläsare i stället för oberoende program som Microsoft OutlookMX posten underhåll funktionen för att ändra inställningen för leverans av en domäns e-post, disken användning viewer för att kontrollera storleken på de filer som upptar maximalt utrymme på webbplatsen, FTP-hantering för att komma åt din webbplatsfiler, lösenordsskydd kataloger aktivera användarnamn och lösenord kontroll och begränsa åtkomst, neka IP manager kan förse dig med kontrollen att neka åtkomst till IP-adresser till din webbplats, länk skydd neka länkar från andra webbplatser till dina filer, leech skydd för att förhindra läcker lösenord av dina användare till andra PHP extension, MySQL databas hanteringsfunktioner, bild verktyg för att visa och ändra bilder i ditt konto, index manager ger möjlighet till stil index, Cron jobb för att automatisera skript och vissa kommandon i din webbplats och verktyg för att ge Detaljer för en domän, etc. några av de viktigaste funktionerna som möjliggör cPanel vara komplett web värd control panel.Senaste inlägg


  1. Veils för brudar
  2. Netto Connexions - blomstrande sektorn för e-handel
  3. Låt oss lära ABCs av strålande energisystem
  4. Aviator solglasögon gå aldrig ut ur stil
  5. Titta på Golden State Warriors vs Indiana Pacers spelet online live
  6. Den hetaste trender och tilläggstecken för 2011 Bridal klänningar
  7. TurboFire Workout
  8. Arizona entreprenörer: Granit, marmor och travertin för bostäder
  9. Rabatt flyg till Kanada
  10. Regelbunden rengöring av hem tömning